lördag 10 januari 2015

Förnuftet och känslorna

Liza på studentdagen 2007, då hon egentligen skulle haft ett långt liv framför sig!
Ödet ville annorlunda...

Jag vet att Liza inte finns med oss längre, men gör allt för att förtränga det. Vill inte tänka på aldrig mer och vad det faktiskt innebär!!
Gör det som krävs för att hålla tankarna borta: pysslar, har sett många serier på Netflix och försökt läsa böcker. Men så fort jag sätter mig ner med en bok, ja då börjar tankarna virvla iväg och jag kan inte koncentrera mig.
Det finns inget rätt eller fel när det gäller sorgebearbetning, det beror helt på vilken sorts människa man är. Att jag förtränger det i nuläget känns rätt för mig!
Har också kommit fram till att jag inte vill prata med någon kurator/psykolog, har försökt en gång men just nu är det inget för mig.
Dock har jag den här bloggen där jag kan ventilera känslorna, jag skriver och gråter om vartannat. Det känns skönt att skriva av sig!

♥♥♥ Liza: jag älskar dig till månen och tillbaka ♥♥♥
//Mamma

3 kommentarer:

sabina. sa...

Känns så skönt att läsa hur du känner, för jag känner samma sak och då vet jag att jag inte är den ända som försöker förtränga. Men hela tiden så är det något som påminner om liza så då brister det. Bara ett örhänge som man köpte tillsammans med henne kan ge ett så starkt minne. �� kram på dig från sabina

Monkan sa...

Vackra fina Liza
Kram

sabina. sa...

Jo jag glömde säga att efter balkvällen så var den fina frisyren inte så fin längre;) Det var en fin kväll.